Kayotai

Als kind was ik al gefascineerd door de samenwerking tussen lichaam en geest. Ik speelde tennis en hockey en op mijn vijftiende switchte ik naar karate. Ik had behoefte aan een sport waarbij ik mij tweezijdig kon ontwikkelen. Na het behalen van de zwarte band wilde ik meer de diepte in. In 1992 startte ik daarom met de vierjarige Yogaopleiding Saswhita.

Na een tijdje begon het te kriebelen. Ik miste de elementen van de vechtsport. Ik begon aan de opleiding Tai Chi Tao, en nam aansluitend twee jaar lang privéles van een Chinese grootmeester. Zo bekwaamde ik mij in de vaste vorm Tai Chi Chuan.

Mijn reizen, mijn werk als fotomodel en de opleidingen in Oosterse bewegingen hebben mij gemaakt tot wie ik vandaag ben en morgen wil zijn.

Het is mijn passie en professie om mensen te stimuleren goed voor zichzelf te zorgen, en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid.

In mijn lessen zoek ik continu naar vormen waarin de verschillende disciplines elkaar versterken. Er mag gelachen worden maar ik ga ook snel weer naar de kern. Ik wil mensen graag inspireren en motiveren om dichter bij hun eigen gevoel te komen en te blijven. Ik streef naar het herstellen van het natuurlijk evenwicht: naar een lichaam dat van binnen en buiten in balans is en blijft. “

Lisette Horbeek